Foto:

Startsein voor bouw van de nieuwe versstraat in de Koperwiek

  •   keer gelezen

Capelle - Sinds 2017 is eigenaar Wereldhave al bezig met het vernieuwen en moderniseren van De Koperwiek. Zo zijn er onder andere nieuwe passages, vernieuwde winkels, moderne ingangen en een complete parkeergarage met 280 gratis parkeerplekken gekomen. De afgelopen periode is er achter de schermen al gestart met de werkzaamheden van een nieuwe fase, maar nu is het ook in de passage zichtbaar: er is aan de Jumbo-zijde van het centrum een splinter nieuwe versstraat in de maak!


Toekomst schetsen
De impressies van de toekomstige versstraat zijn vandaag onthuld via grote doeken in de passage en via social media. De invulling van deze versstraat kreeg vorig jaar al vorm door de verplaatsing en vernieuwing van winkels als Jumbo, Ekoplaza en Kip Ik Heb Je. De meest recente aanwinst in deze versstraat is de Visjuwelier. De Bloemist is tijdens de huidige werkzaamheden verplaatst naar de passage tegenover H&M maar zal weer terugkeren in de versstraat.

De bouw van de vernieuwde versstraat zal naar verwachting duren tot medio 2021 en heeft als doel om het centrum op de behoeften van de hedendaagse consument te laten aansluiten. Met de uitbreiding van het geclusterde dagelijks aanbod, in een modern vormgegeven versstraat, wordt het centrum op het gebied van vers en boodschappen een nog belangrijker punt in een breed verzorgingsgebied.

Volg de vernieuwing
Tijdens de vernieuwing van de Koperwiek worden er regelmatig updates en foto’s op de website en de social media kanalen (facebook.com/dekoperwiek & instagram.com/dekoperwiek) van het centrum geplaatst.

Vanaf volgende week zullen er werkzaamheden in de passage starten. Het centrum blijft tijdens de gehele vernieuwing open en alle winkels blijven toegankelijk voor bezoekers.

Het ontwerp van de toekomstige versstraat is van de hand van JPS architecten en de ontwikkeling wordt begeleid door ontwikkelaar NEOO.

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven.

Een one-stop locatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen; ondersteund door slimme concepten én services. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk.  Voor meer informatie bezoek www.wereldhave.com.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten