Afbeelding
Aangeboden door b&s media

Met jouw bedrijfswebsite hoog in Google staan?

Algemeen 45 keer gelezen

Het internet raakt meer en meer met het dagelijkse leven verweven. Sociaal netwerken. Het vinden van ontspanning. Zakelijke transacties. Om succes te hebben, moet je als organisatie zichtbaar zijn in de digitale wereld. Bijvoorbeeld in de zoekresultaten van Google. Zo kunnen potentiële, geïnteresseerde klanten jou snel vinden. En: eventueel overgaan tot het kopen van jouw dienst of product. Het vergroten van jouw aanwezigheid binnen Google doe je door SEO toe te passen. De specialisten van B&S Media Internetmarketing helpen je graag. 

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

Als ondernemer wil je nieuwe klanten naar jouw bedrijf trekken. Vaak gaat dit via internet: via social media, via advertenties en via de ‘organische’ zoekresultaten van Google. Vooral dat laatste onderdeel zorgt voor relatief veel nieuwe aanvragen en bestellingen. Voor de meeste ondernemers is het dus belangrijk dat zij - voor relevante zoekopdrachten - hoog in deze lijst terechtkomen. Hierbij komt zoekmachineoptimalisatie - ofwel: SEO - om de hoek kijken. 

Met SEO optimaliseer je jouw bedrijfswebsite voor Google. Dat betekent dat je verschillende aanpassingen doorvoert, die ervoor zorgen dat je hoger in de zoekresultaten terecht komt. Daarmee vergaar je meer bezoekers, meer leads en meer klanten. 

De pijlers van B&S Media

Steeds meer bedrijven storten zich op de online marketing. Hierbij wordt er steeds vaker aan SEO gedaan. Bij B&S Media Internetmarketing bieden ze een unieke mix aan diensten aan. Door deze te combineren scoor je hoog in Google. 

Zoekwoordonderzoek

Aan de basis van SEO staan de zoekwoorden. Welke termen gebruikt jouw doelgroep om jouw diensten en producten te vinden? Om dit te achterhalen starten de SEO-specialisten van B&S Media een zoekwoordonderzoek. 

Technische analyses

Aan de meeste bedrijfswebsites schort wel iets. Ze reageren traag, laten geen spiders toe of kennen andere technische ongemakken. De specialisten van B&S Media lopen de website goed bij langs en stellen vast waar er verbeterpunten liggen. 

On-page optimalisaties

Veel technische optimalisaties gaan over websitebrede issues. Maar ook aan de individuele pagina’s valt vaak wel wat te verbeteren. Wat dacht je van een afbeelding, die veel te groot is. Of een meta description die niet is ingevuld. Ook dit wordt opgepakt. 

Content-optimalisaties

Als ondernemer wil je natuurlijk dezelfde taal spreken als jouw doelgroep. Dit doe je door de zoekwoorden - die je eerder hebt vastgesteld - in de content van jouw website te verwerken. De tekstschrijvers van B&S Media schrijven teksten, waarin deze zijn opgenomen. 

Linkbuilding

Websites kunnen ontzettend goed geoptimaliseerd zijn, maar toch onbetrouwbaar zijn. Om die reden hecht Google ook veel waarde aan externe factoren. Zoals: hoe vaak wordt jouw website door andere domeinen genoemd? Hier kan B&S Media invloed op uitoefenen. 

Lokale SEO

Hoe algemener het zoekwoord, hoe meer concurrentie je kunt verwachten. Daarom loont het vaak om je ook op lokale zoekwoorden te richten. Ofwel: zoekwoord + Capelle aan den IJssel. Zo zorg je er in ieder geval voor dat jouw website lokaal goed gevonden wordt. 

Online goed vertegenwoordigd door B&S Media

SEO. SEA. Webdesign. Online marketing is een breed vakgebied met tal van specialisaties. Deze vind je stuk voor stuk bij B&S Media Internetmarketing terug. Elk onderdeel kent bij dit onlinemarketingbureau een eigen afdeling. Zo is de kennis gecentreerd, maar de lijnen kort. Met meer dan 12,5 jaar ervaring weten de specialisten dan ook precies waar jouw kansen zich bevinden op het digitale speelveld. Daarnaast geniet je van: 

- Hoogwaardige service;
- Betrokken bij jouw bedrijf;
- Persoonlijke samenwerking;
- Kwalitatieve campagnes;
- Specialistische kennis;
- Passie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Column - Zoek de verschillen in budgetteren Nieuws 6 uur geleden
• De brandweer kijkt bij de kelderbox naar binnen.
Kelderbox met een luchtje: brandweer ontdekt lekkende motor 112 8 uur geleden
• Het gemeentehuis van Capelle.
Gemeente Capelle doet beroep op inwoners: 'Zeg afspraak op tijd af' Nieuws gisteren
Afbeelding
Buurtbankjesdag: zet hapje en bankje klaar voor de buren in Middelwatering Nieuws 7 mei, 14:13
• Soufiane Touzani in actie op het trapveldje in Schenkel.
Freestyle voetballer Soufiane Touzani komt naar U13 Cup Sport 7 mei, 11:29
• Dick Jaspers: komend seizoen te zien bij Paperclip in Capelle.
SPC Capelle stunt met komst Dick Jaspers: 'We hebben een fenomeen binnengehaald' Sport 7 mei, 10:03
Afbeelding
Asfalt op Abram van Rijckevorselweg vervangen: weg deels dicht van 14 op 15 mei Nieuws 6 mei, 17:49
Afbeelding
Jonge Capelse mantelzorgers beleven ontspannen uitje in klimbos Nieuws 6 mei, 17:25