<p>Docententeam van de Gitaaracademie.</p>

Docententeam van de Gitaaracademie.

(Foto: gitaaracademie)

De Gitaaracademie opent nieuwe leslocatie in Capelle

  •   keer gelezen

Capelle - De Gitaaracademie opent op vrijdag 9 juli haar nieuwe leslocatie in Loods 45 met een serie gratis proeflessen voor volwassenen en kinderen. Het is mogelijk om in de muziekstijl van je keuze les te krijgen want docent Sylvester Huffnagel geeft les in alle stijlen gitaar zoals bijvoorbeeld jazz, blues, klassiek, Zuid-Amerikaans of rock/pop.


Deze nieuwe leslocatie zal voortaan open zijn op de vrijdag en als de vrijdag vol zit is er eventueel uitbreiding mogelijk voor les op donderdag. Naast het reguliere aanbod van individuele en duo-lessen voor volwassenen, is er voor kinderen gelegenheid om in klein groepsverband (tegen voordeliger tarief) goed gitaarles te nemen.

Om zeker te zijn van een plekje tussen 16.00 en 21.00 uur, is het nodig om de proefles te reserveren via de onlineboekingspagina op de website www.degitaaracademie.nl

 De leslocatie is gevestigd in Loods 45 in Capelle a/d IJssel op de Goudenregenstraat 45. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en de locatie is goed bereikbaar met bus 37 (halte Goudenregenstraat) en via metrohalte Schenkel. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten