Afbeelding

Nieuw programma Ontmoeting van De Zellingen

4 jul, 09:00 Algemeen 1 keer gelezen

Capelle - Gelukkig is er weer steeds meer mogelijk en is het fijn om er weer meer op uit te gaan en deel te nemen aan activiteiten. U bent van harte welkom bij de Zellingen Ontmoeting. Er is weer een mooi en compleet programma voor het 3e kwartaal. De Zellingen Ontmoeting biedt dagelijks activiteiten aan op haar locaties in Oostgaarde en Schollevaar. Daarnaast zijn er diverse activiteiten in ’s Gravenland (in Rijckehove) en het Hersenletsel-Afasiecentrum. 


Elke dag is het mogelijk om aan te sluiten bij activiteiten: iemand ontmoeten, een goed gesprek, bewegen (ook voor mensen met een rollator of rolstoel), samen eten, geheugengym, een spelletje te doen, creativiteit, een kaartje leggen, muziek maken, schilderen met afasie, etc. Elke middag is er de mogelijkheid om samen te lunchen. Een broodmaaltijd of een warme maaltijd. Op dinsdag en donderdag kan men in de Baronie gezellig aansluiten bij het Samen Koken, Samen Eten voor een verse warme maaltijd. Op de locatie Bazuin kan dit zelfs 7 dagen in de week. We zijn gestart met Parkinsongym en we gaan de succesvolle activiteit “Mijn Verhaal” een vervolg geven in het najaar, speciaal voor ouderen. We werken aan persoonlijke boekje over het eigen dagelijks leven met foto’s en verhalen. De data volgen. Men kan zich vast aanmelden.

Uiteraard houden we ons aan de RIVM richtlijnen. Meld u daarom van te voren even aan. Een volledig overzicht is te vinden op www.zellingen.nl en www.watisertedoenincapelle.nl.

Voor meer informatie of aanmelden, De Zellingen Ontmoeting 010 – 7535610 (Beemsterhoek), 06 – 33040886 (Baronie), 010-2646531 (Bazuin) of via openinloop@zellingen.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Aquabubbel tijdens recreatief zwemmen Algemeen 12 aug, 13:10
Afbeelding
Vaccinatielocatie IJsselland sluit deuren Algemeen 12 aug, 09:36
Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 12 aug, 09:15
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 18:30
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10