Foto:

Nieuw programma Ontmoeting van De Zellingen

  •   keer gelezen

Capelle - Gelukkig is er weer steeds meer mogelijk en is het fijn om er weer meer op uit te gaan en deel te nemen aan activiteiten. U bent van harte welkom bij de Zellingen Ontmoeting. Er is weer een mooi en compleet programma voor het 3e kwartaal. De Zellingen Ontmoeting biedt dagelijks activiteiten aan op haar locaties in Oostgaarde en Schollevaar. Daarnaast zijn er diverse activiteiten in ’s Gravenland (in Rijckehove) en het Hersenletsel-Afasiecentrum. Elke dag is het mogelijk om aan te sluiten bij activiteiten: iemand ontmoeten, een goed gesprek, bewegen (ook voor mensen met een rollator of rolstoel), samen eten, geheugengym, een spelletje te doen, creativiteit, een kaartje leggen, muziek maken, schilderen met afasie, etc. Elke middag is er de mogelijkheid om samen te lunchen. Een broodmaaltijd of een warme maaltijd. Op dinsdag en donderdag kan men in de Baronie gezellig aansluiten bij het Samen Koken, Samen Eten voor een verse warme maaltijd. Op de locatie Bazuin kan dit zelfs 7 dagen in de week. We zijn gestart met Parkinsongym en we gaan de succesvolle activiteit “Mijn Verhaal” een vervolg geven in het najaar, speciaal voor ouderen. We werken aan persoonlijke boekje over het eigen dagelijks leven met foto’s en verhalen. De data volgen. Men kan zich vast aanmelden.

Uiteraard houden we ons aan de RIVM richtlijnen. Meld u daarom van te voren even aan. Een volledig overzicht is te vinden op www.zellingen.nl en www.watisertedoenincapelle.nl.

Voor meer informatie of aanmelden, De Zellingen Ontmoeting 010 – 7535610 (Beemsterhoek), 06 – 33040886 (Baronie), 010-2646531 (Bazuin) of via openinloop@zellingen.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten