• Een impressie van de nieuwe buurt vanuit de lucht.
• Een impressie van de nieuwe buurt vanuit de lucht. Foto: Mahler Vastgoed
Advertorial

Succesvolle eerste fase nieuwbouw ‘Boss’ krijgt vervolg

Zakelijk 714 keer gelezen

CAPELLE • Nadat vorig jaar de 38 woningen in de eerste fase van Boss in recordtempo waren uitverkocht, gaat nu de tweede en laatste fase van start. Dit keer met zeven woningen, waarvan maar liefst vijf vrijstaand. Dit wordt de kroon op het woonproject waarbij wonen in het groen het uitgangspunt is.

De nieuwe woningen komen te liggen aan het Schollebos, op de kruising van de Capelseweg met de Bermweg in Capelle aan den IJssel.

Woningnood verlichten
Wethouder Faassen zei eerder over de transformatie van het kruispunt dat Capelle hard bezig is om de woningnood enigszins te verlichten.

Hij voegde eraan toe dat de herontwikkeling van deze locatie zorgt voor een kwaliteitsimpuls als entree van de stad en bijdraagt aan de woningvoorraad.

Woningaanbod
De vijf bosvilla’s zijn luxe vrijstaande woningen pal naast het Capelse Schollebos. Door het contrasterend metselwerk hebben de woningen een luxe, maar ook stoere uitstraling. Bovendien hebben nieuwe bewoners met drie woonlagen en 189 vierkante meter alle ruimte die ze nodig hebben. Door de grote openslaande pui aan de achterkant loop je zo de tuin in waar je door groen omringt bent en de vogels hoort fluiten. De tweekapper komt op de plek waar nu nog de Voedselbank staat.

Locatie
De woningen liggen dichtbij winkelcentrum De Koperwiek. Het is vanuit de woning vijf minutenfietsen naar het winkelcentrum. Ook ben je binnen vijf minuten op de A20, waarvandaan het ongeveer een kwartier rijden is naar het centrum van Rotterdam. Het centrum van Capelle aan den IJssel is in 7 minuten met de bus te bereiken. Op loopafstand van de woningen ligt het Schollebos, een bos met uitgestrekte wandel- en fietspaden.

Voorinschrijving geopend
Omdat er maar een beperkt aantal woningen beschikbaar is, verwachten ontwikkelaar Mahler Vastgoed Ontwikkeling en makelaar Van Herk groot animo. Daarom wordt er voor het exclusieve project een voorinschrijving gehouden, die vanaf vandaag geopend is. De verwachting is dat deprijzen binnenkort bekend worden gemaakt en tevens alle verkoopstukken gereed zijn. Dan opent de definitieve inschrijving. De voorlopige prognose is dat de bouw van de tweede fase van Boss anderhalf jaar in beslag zal nemen.

Meer informatie: www.wonenalseenboss.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Capelse meneer Broeders 100 jaar geworden Nieuws 9 uur geleden
• Archiefbeeld Ronde van West.
Inschrijving Ronde van West begint op 1 mei Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Fietser wordt geschept door auto en raakt gewond bij De Linie 112 gisteren
• Dodenherdenking in 2023.
Programma Dodenherdenking in Capelle bekend Nieuws 29 apr, 17:10
Afbeelding
Nagenieten van Koningsdag: oranjefeest in Kralingseveer Nieuws 29 apr, 15:40
Afbeelding
Aantal vaccinaties tegen kinderziektes daalt flink in Capelle: 'Wantrouwen in de overheid' Nieuws 29 apr, 15:22
Afbeelding
Burgemeester feliciteert echtpaar Van Bochove-Visser met 65-jarig huwelijk Nieuws 29 apr, 13:39
Afbeelding
Klussen klaren in Schollebos: reuzenberenklauw bestrijden en vlindertuin onderhouden Nieuws 29 apr, 12:07