• Het team van Debby's Haarstudio.
• Het team van Debby's Haarstudio. Foto: Annemarie van der Ploeg
Advertorial

Debby’s Haarstudio: ‘Wij geven heel goede service en dat waarderen de mensen’

Zakelijk 1.506 keer gelezen

CAPELLE • Debby Ruts begon in 1994 haar Haarstudio aan het Hollands Diep in Capelle samen met haar collega Yvonne. Dit jaar vierde zij dus het 30-jarig jubileum en dat werd gevierd met een feestweek van 2 tot en met 5 april. 

Het werd een feestelijke week met als hoogtepunt een feestelijke dag met loterij, cadeautjes voor klanten omlijst door een DJ die loungemuziek speelde.

Klanten in het zonnetje
“Het was een feestelijke afsluiting van de week”, vertelt Ruts. “Ik wilde echt mijn klanten in het zonnetje zetten. Het was gewoon gezellig. Ook zijn we op 6 april met het team een weekendje naar ’s Hertogenbosch gegaan om een feestje te bouwen. We hebben daar lekker geslapen, lekker gegeten en leuke dingen gedaan.”

De wensen van de klant zijn in de loop der jaren wel veranderd. Ruts: “Heel veel mensen laten hier hun haar kleuren of kleuren én knippen. Onze kleuren zijn van hele goede kwaliteit. Veel mensen komen speciaal daarvoor naar ons toe. Wij volgen cursussen en gaan met de tijd mee, ook qua inrichting.” 

Beste kwaliteit
“We werken al 30 jaar met LÓréal maar werken nu ook met NOIR Stockholm, een heel mooi Scandinavisch haarverzorgingsmerk. Voor de nieuwe jonge generatie hebben we ook iets; de ‘wave’, haarverdikking en verlenging. Alles is van de beste kwaliteit. We hebben al heel veel mensen gelukkig gemaakt met mooi gezond lang haar. Veel jongeren komen hier door Facebook en Instagram.”

Pruiken voor zieke mensen
“Onlangs ben ik - na 12,5 jaar - gestopt met het maken van pruiken voor zieke mensen. Ik had een eigen bedrijfje bij dokter Kersten op de Rembrandtsingel en heb veel mensen blij gemaakt, maar het werd te veel werk naast mijn Haarstudio. Ik ben me weer op de Haarstudio gaan focussen.

Op tv geweest
“Iedereen die in Capelle woont, kent Debby’s Haarstudio aan het Hollandsch Diep 1b wel. Wij geven hele goede service en dat waarderen de mensen. In onze zaak kunnen trouwens dames, heren en kinderen terecht. Wat ook mooi is: We doen ook shows, cursussen en wedstrijden. Het eerste jaar hebben we meegedaan en hebben gewonnen als kleurspecialist. We hebben een grote prijs gewonnen en zijn bij het tv-programma ‘Koffietijd’ geweest.”

“We staan hier met een gemotiveerd team van vijf personen. We hebben het heel gezellig met elkaar. Al moeten ze kruipen, dan komen ze nog naar hun werk”, besluit Ruts.

Wil je meer weten over Debby’s Haarstudio, kijk dan op www.debbyhaarstudio.nl maar ook op Facebook Debby’s Haarstudio en Instagram debbyshaarstudio. Afspreken online kan ook heel gemakkleijk.

Annemarie van der Ploeg

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Fietser wordt geschept door auto en raakt gewond bij De Linie 112 19 uur geleden
• Dodenherdenking in 2023.
Programma Dodenherdenking in Capelle bekend Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Nagenieten van Koningsdag: oranjefeest in Kralingseveer Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Aantal vaccinaties tegen kinderziektes daalt flink in Capelle: 'Wantrouwen in de overheid' Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester feliciteert echtpaar Van Bochove-Visser met 65-jarig huwelijk Nieuws gisteren
Afbeelding
Klussen klaren in Schollebos: reuzenberenklauw bestrijden en vlindertuin onderhouden Nieuws 29 apr, 12:07
• De drie gedecoreerden met burgemeester op het bordes.
'Koninklijk' eerbetoon voor Capelse clubvrijwilligers: 'Totaal verrast' Sport 29 apr, 10:05
Afbeelding
Leefbaar Capelle en CDA starten Meldpunt Schimmel Nieuws 29 apr, 09:12