Het tienkoppige Pink Floyd Project speelt op vrijdag 29 september in het Isala hun show Acoustic echoes. (Foto: Harrie Muis)
Het tienkoppige Pink Floyd Project speelt op vrijdag 29 september in het Isala hun show Acoustic echoes. (Foto: Harrie Muis) Foto: Harrie Muis

Pink Floyd Project met show Acoustic echoes in Isala Theater

Algemeen 40 keer gelezen

Capelle - Het tienkoppige Pink Floyd Project brengt vrijdag 29 september in hun show Acoustic echoes een prachtige verzameling van iconische songs van een van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis akoestisch ten gehore in het Isala Theater.

Met een arsenaal aan akoestische instrumenten, anekdotes en bijzondere verhalen brengt Pink Floyd Project, met zangers Bert Heerink en Chris Mustamu, het theaterconcert Acoustic Echoes. De grote hits en minder bekende juweeltjes van Pink Floyd komen in chronologische volgorde voorbij. Van de psychedelische periode met Syd Barrett, langs de weerspiegelingen van genie Roger Waters tot en met het recente werk van meestergitarist David Gilmour.
De show is op vrijdag 29 oktober 20.15 uur in de grote zaal van het Isala Theater. De entree kost 29,50 euro (CJP / 65+ 28,00 euro).

Isala in ban van Oktoberfest!

Geen tijd om naar Duitsland af te reizen en ‘s werelds grootste bierfestival te bezoeken? Niet getreurd want het Isala Theater is vrijdag 29 september dé ‘place to be’ met de tweede editie van het Isala Oktoberfest!
Het Capelse theater is dan voor een avond omgebouwd tot ware ‘bierstube’, inclusief lange tafels en halve liters bier. Springen, hossen en de polonaise lopen; niks is deze avond te gek. Een speciale Oktoberfest-dj komt met (foute) feestmuziek, een zangeres (MC) en natuurlijk een paar goede schlager-hits naar het Isala. En wat is een Oktoberfest zonder de juiste kleding? Dresscode van de avond: hoe fouter, hoe beter! Dus haal dat skipak, die lederhose of dirndl maar uit de kast en kom naar het Isala Oktoberfest.
Het Oktoberfest is op vrijdag 29 oktober om 20.30 uur in de Luc Lutz zaal. Entree kost 15,00 euro (inclusief consumptie).

Over het Isala Theater

In de IJssel en Lekstreek wordt iedere week gepubliceerd over de aankomende voorstellingen in het theater aan het Stadsplein. Wil je meer weten over het Isala Theater in Capelle of over de voorstellingen die dit seizoen op de planning staan? Kijk dan op de website van het theater voor informatie over shows, toegangskaarten en nog veel meer. Wist je bijvoorbeeld dat je bij een bezoek aan een voorstelling gratis kan parkeren achter het gemeentehuis?

www.isalatheater.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Fietser wordt geschept door auto en raakt gewond bij De Linie 112 18 uur geleden
• Dodenherdenking in 2023.
Programma Dodenherdenking in Capelle bekend Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Nagenieten van Koningsdag: oranjefeest in Kralingseveer Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Aantal vaccinaties tegen kinderziektes daalt flink in Capelle: 'Wantrouwen in de overheid' Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester feliciteert echtpaar Van Bochove-Visser met 65-jarig huwelijk Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Klussen klaren in Schollebos: reuzenberenklauw bestrijden en vlindertuin onderhouden Nieuws gisteren
• De drie gedecoreerden met burgemeester op het bordes.
'Koninklijk' eerbetoon voor Capelse clubvrijwilligers: 'Totaal verrast' Sport 29 apr, 10:05
Afbeelding
Leefbaar Capelle en CDA starten Meldpunt Schimmel Nieuws 29 apr, 09:12