Foto: Geurt Mouthaan

Hans Anders Koperwiek verhuist

  •   keer gelezen

CAPELLE • Hans Anders in De Koperwiek gaat verhuizen. Op donderdag 2 juni opent de bekende optiekketen officieel de deuren van een nieuwe winkel aan de Centrumpassage 59. De opening, aan de noordzijde van het geheel vernieuwde winkelcentrum, gaat gepaard met feestelijke acties. De oude winkel aan de Centrumpassage 115 sluit op dinsdag 31 mei.


Grootse verbouwing
Het winkelcentrum De Koperwiek is al een aantal jaar aan het verbouwen. Het Hans Anders filiaal is hierdoor een keer eerder verhuisd, zo’n 7 jaar geleden. De huidige locatie gaat nu op de schop; hier komt o.a. horeca gelegenheid voor in de plaats. De nieuwe winkellocatie is op steenworp afstand van metrostation Capelle Centrum. Het pand is verbouwd volgens het nieuwste winkelconcept van Hans Anders; met een modern maar ook gezellig interieur.

Uitbreiding assortiment
Het nieuwe pand is groter dan de oude winkel en de collectie van brillen en zonnebrillen is flink uitgebreid. Nieuw in het assortiment is de DRIIVE collectie van innovatieve sportbrillen, ontwikkeld door Hans Anders in samenwerking met World Tour wielerteam DSM. Deze collectie is verkrijgbaar met en zonder sterkte voor alle buitensporters. Daarnaast staan er meer modellen uit de vertrouwde Hans Anders collectie en topmerken zoals Ray-Ban©, Tommy Hilfiger, Lacoste en Vogue op display.

Elke dag open
Bereikbaarheid van de winkel staat centraal. Naast de gemakkelijke ligging naast het metrostation is de winkel zeven dagen per week geopend. Het enthousiaste winkelteam, waaronder een gediplomeerd opticien, contactlensspecialist én audicien, staan klaar om de inwoners van Capelle aan den IJssel en omstreken te helpen om beter te zien en te horen.

Feestelijke openingsactie
Op donderdag 2 juni wordt de winkel feestelijk geopend met een mooie actie, 50 procent korting op een bril of drie brillen voor de prijs van één. De openingsactie loopt tot en met 19 juni. Een afspraak voor een oogmeting kan gemakkelijk vooraf gemaakt worden via hansanders.nl/afspraak.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan