Guilty Pleasures zorgt voor een vrolijke foute avond in het theater die doorgaat tijdens de afterparty met Ruben Anthony.
Guilty Pleasures zorgt voor een vrolijke foute avond in het theater die doorgaat tijdens de afterparty met Ruben Anthony. (Foto: Raymond van Olphen)

Guilty pleasures in het Isala Theater

  •   keer gelezen

Capelle - Zin in een avond waarop geen guilty pleasure te gek is en meezingen en swingen op foute muziek? Kom dan zaterdag 22 december naar Guilty pleasures in het Isala Theater. Het ultieme pre-kerst-uitje voor vriendinnen! Bezoekers kunnen na een vrolijke theatershow van de Powervrouwen doorgaan tijdens de afterparty, waar The Voice-kandidaat Ruben Anthony de lekkerste kerstnummers en andere foute liedjes zingt. Wie zin heeft mag natuurlijk zijn kersttrui aantrekken.


Guilty pleasures is de tweede voorstelling van de Powervrouwen, maar de dames hebben wel een sprankelender, brutaler en stoerder jasje aangetrokken. Op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden. Want guilty pleasures maken het leven een stuk leuker, maar wie durft er voor uit te komen dat hij cola drinkt bij het ontbijt, eindeloos kattenfilmpjes kijkt of hard meezingt met grijsgedraaide kerstnummers? Er zijn deze avond doldwaze acts van rolschaatsen tot hoelahoepen en bezoekers kunnen ongegeneerd meezingen met liedjes van onder anderen de Backstreet Boys en George Baker.
De cast van Guilty pleasures bestaat uit actrices Peggy Vrijens en Kim Pieters, operazangeres Aylin Sezer en Milena Haverkamp, een actrice die ook nog eens een begenadigd pianiste en violiste is. De dames worden aangevuld met Ruben Anthony, die goed kan zingen en dansen en binnenkort te zien is in de live battles van The Voice. Hij zingt ook tijdens de foute afterparty in de foyer na afloop van de voorstelling. Meezingen móét deze avond en Ruben gaat ook graag met bezoekers op de foto.

Zaterdag 22 december om 20.15 uur, de entree is 27,00 euro.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten