de jubilerende vrijwilligers, van links naar rechts: Mw. J. Vijfhuizen, Mw. S. de Jong, Mw. I. Mourik, Mw. G. Hoogwerf, mw. C. Kalkman en mw. C. Mieras
de jubilerende vrijwilligers, van links naar rechts: Mw. J. Vijfhuizen, Mw. S. de Jong, Mw. I. Mourik, Mw. G. Hoogwerf, mw. C. Kalkman en mw. C. Mieras (Foto: Cedrah)

Jubilerende vrijwilligers en uitreiking eindejaarsgeschenk

  •   keer gelezen

Capelle - Op donderdag 13 december was het een gezellige drukte in de Hofzaal van Woonzorgcentrum d’Amandelhof. Veel vrijwilligers en medewerkers kwamen bij elkaar voor de uitreiking van het eindejaarsgeschenk. Er hing een gezellige sfeer van onderlinge verbondenheid.


Marianne de Vries heette iedereen van harte welkom. Zij hield een toespraak waarin zij terugblikte op 2018 en vooruitblikte op 2019. We zijn blij dat de nieuwbouw echt doorgang lijkt te gaan vinden. En we zijn dankbaar voor het groeiend aantal medewerkers en vrijwilligers! Het is belangrijk dat medewerkers en vrijwilligers gezamenlijk optrekken in de zorg voor onze bewoners.
We stonden stil bij het overlijden van vrijwilliger mevrouw Terlouw. Juist tijdens een bijeenkomst als deze zullen er mensen zijn die met verdriet aan haar terugdenken.

Zes vrijwilligers vierden hun jubileum. Zij schenken al jarenlang koffie voor onze bewoners: mw. G. Hoogwerf – Palsgraaf vierde haar 25-jarig jubileum. Mw. J Vijfhuizen – Witvliet, mw. C. Mieras – Benard, mw. S. de Jong – Boersma, mw. C. Kalkman – de Vos en mw. I. Mourik – Kok waren 12,5 jaar vrijwilliger. Zij kregen een prachtig boeket overhandigd. Daarna was er ruimte voor onderlinge ontmoeting en een hapje met een drankje.
Aan het einde van de bijeenkomst kregen vrijwilligers en medewerkers een kerstpakket mee naar huis. Gezellig om zo met elkaar het jaar uit te luiden!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten