Afbeelding

Een bibliotheek en puzzels voor Pablo

11 feb, 12:56 Algemeen 0 keer gelezen

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Pablo. Dit leuke hondje zou erg graag gaan wonen bij een vrouw of man alleen zonder kinderen of andere huisdieren.

Capelle / Krimpen - Ook geen huisdieren in de tuin bijvoorbeeld konijnen, geiten of schapen. Pablo hecht zich snel en sterk aan een persoon. Zijn baasje gaat er dan ook een hele dikke vriend bij krijgen. Ook is Pablo erg leergierig en voor een stukje worst heeft hij veel over.

Om Pablo beter te leren kennen is hij een aantal weken in een gastgezin geweest bij onze gedragstherapeut. Naast zijn geweldige kanten (knuffelkont, vrolijk, speels, grappig, etc.) zijn er een paar punten die u moet weten.

Pablo is pas 6,5 jaar, maar heeft spondylose in zijn rug en artrose in een heup heeft. Meerdere kleine wandelingen met voldoende snuffeltijd zijn voor hem ver genoeg. Pablo krijgt dagelijks een pijnstiller en is gek op puzzelen.

Van te veel prikkels raakt Pablo snel overprikkeld. Zijn huisje is liever een stille bibliotheek dan een feestcafé.

Verder kan Pablo in bijzijn van visite erg beschermend naar de baas zijn en dus bedreigend voor de visite. Na plaatsing is een gedragstherapeute twee weken gratis telefonisch of via whatsapp bereikbaar.

Kennismaken met Pablo? Stuur dan een mailtje naar krimpen@dierenbescherming.nl Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30
Afbeelding
Column - Ronde van West is een Capels begrip Algemeen 10 aug, 16:00
Afbeelding
‘Skate Fever is een plek voor jong en oud’ Algemeen 10 aug, 13:30
Afbeelding
Oekraïense kunstexpositie in Rivium geopend Algemeen 10 aug, 11:30
Afbeelding
Judith Kraak: Passie voor bijen en natuur Algemeen 10 aug, 09:15