• De Giga Kangoeroemiddag.
• De Giga Kangoeroemiddag. Foto: Aangeleverd

Kinderen hebben lol bij Kangoeroedag

capelle • Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen hield afgelopen week op thuisbasis sportpark Schenkel een Giga Kangoeroemiddag voor jonge Capellenaren. 

Kinderen van 3 tot 7 jaar konden tijdens de Giga Kangoeroemiddag op speelse wijze kennis maken met de sport.

Activiteiten

Zo’n 25 kinderen doorliepen in kleine groepjes met vaste begeleiders een spellen-circuit met het thema ‘dieren’. Naast allerlei balspellen waren er andere leuke activiteiten, zoals knutselen. Na afloop stonden pannenkoeken klaar voor alle deelnemers en kreeg ieder kind een tasje vol met verrassingen. 

Deze activiteit was gratis en open voor zowel leden als niet-leden. Ouders en begeleiders waren ook van harte welkom om hun kind aan te moedigen.

Samen bewegen

Samen met plezier bewegen, staat voorop bij de KangoeroeKlup. De verschillende spellen stimuleren de motoriek en vaardigheden die van pas komen bij balsporten, zoals gooien, vangen en sprinten. 

De KangoeroeKlup is er elke woensdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur en elke zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur; deelnemers kunnen zelf kiezen. Kinderen mogen vijf keer gratis meedoen. Meer info via korfbalkids@kcconline.nl