• Toneelvoorstelling De Smeekbede.
• Toneelvoorstelling De Smeekbede. Foto: Aangeleverd

Kaartverkoop Isala Theater gestart

capelle • Kaarten voor het seizoen 2023-2024 van het Isala Theater zijn afgelopen week de verkoop ingegaan. Bekende namen als Claudia de Breij, Lebbis & Jansen, Jamai, Ashton Brothers, Anne Wil Blankers en The Kik lopen meteen al goed, maar de beste voorstellingen kunnen zomaar gegeven worden door minder bekende makers.

Zo brengt de Universiteit van Nederland met een liveshow de wetenschap dichterbij. En dat onder de bezielende leiding van presentator en comedian Fuad Hassen. Over een scala aan onderwerpen vertellen topwetenschappers goede verhalen waar je wat van opsteekt én om kunt lachen.

Programmeur José van der Knaap was onder de indruk van de stem van Mell, kleindochter van zanger Piet Veerman, en van haar band Vintage Future. Ze brengen nieuwe eigen nummers en nieuwe covers, maar zeker ook hun inmiddels internationaal bekende songs. Dat wordt een geweldige avond vol soul en rhythm-and-blues.
En dan is er nog De smeekbede, een toneelvoorstelling naar de gelijknamige roman van historicus Lianne Damen over macht en onmacht, over racisme en winstbejag, maar ook over veerkracht en mededogen. Acteurs Dionne Verwey en Krisjan Schellingerhout nemen het publiek mee op een zoektocht naar een Surinaams verleden. Zie voor het hele programma en kaartverkoop
www.isalatheater.nl