Diverse activiteiten bij poppodium Capsloc

capelle • Naast optredens van bands, zangers en zangeressen heeft Capsloc ook een programma met terugkerende activiteiten. Capellenaren kunnen bij het poppodium terecht voor onder meer handwerken en tekensessies.

Op donderdag 16 maart kunnen belangstellenden aanschuiven om te gaan handwerken, vanaf 19:00 uur. Voor iedereen die zich bezighoudt met breien, haken, borduren, vlechten, knopen, (band-)weven, of werkt aan ander handwerk. Iedereen is welkom, jong en oud. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Hapjes en drankjes wel voor eigen rekening.

Tekenen

De Draw Club wordt gehouden op zondag maart. Draw Club Capelle is een open groep voor amateur- en professionele creatievelingen die graag samenkomen om te tekenen en te chillen. Iedereen die tekent is welkom, beginner of professioneel, traditioneel of digitaal. Deze middag is Capsloc de plek om tips uit te wisselen, te netwerken, of om gewoon over tekenen en kunst te kletsen. Deelnemers wordt gevraagd eigen materialen mee te nemen. Comics, urban art, game characters & concepts, Dungeons & Dragons, fan art, of klassiek tekenen: alle genres zijn welkom vanaf 14:00 uur. Deelname is gratis.

Jamsessie

Iedere laatste zondag van de maand verwelkomt Capsloc muzikanten voor de open jamsessie JamCity. Iedereen die graag een keer met zijn of haar instrument op het podium wil staan is welkom. Er wordt gezorgd voor een aangenaam geluidsniveau en een boeiende progressie. De middag wordt zo ingedeeld dat beginners in het begin aan bod komen en de gevorderde muzikanten aan het einde van de middag. De volgende JamCity vindt plaats op 26 maart. Meedoen is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk.