Lentewandeling langs bloemen in Oostgaarde


capelle • In Oostgaarde zijn de laatste jaren veel bloembollen geplant. Op dinsdag 28 maart kunnen wandelaars van de bloei genieten tijdens een gratis lentewandeling.

Er zijn twee wandelroutes: een wandelroute van drie kilometer om 10:30 uur en een route van vijf kilometer om 12:00 uur. De wandeling is geschikt voor alle leeftijden.

Ruud van VitaMotionNow begeleidt de wandelgroep langs de bloembollen en zorgt dat de groep met elkaar in gesprek gaat over de lente. "Verleden jaar hadden we ook een gezellige wandeltocht maar waren we net iets te vroeg, daarom doen we het dit jaar een weekje later. Deelnemers krijgen vragen van mij zodat ze met elkaar in gesprek komen. Vragen zoals: Wanneer heb je voor het laatst gewandeld? Wat is jouw favoriete bloem? Onderweg zijn er momenten om te pauzeren en krijgen de deelnemers een drankje en iets lekkers om te snacken.” De start- en eindlocatie is De Roo van Capelle, De Baronie 326. Meer info en aanmelden: www.sportiefcapelle.nl, info@sportiefcapelle.nl of 010 258 87 87.