Ouderen gezocht voor rol theaterstuk

capelle • De ‘Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten’ maakt theatervoorstellingen met 60-plussers. Voor de productie ‘Over het water’ is de organisatie op zoek naar 60-plussers in Capelle die graag op het podium willen staan.  

Op 28 maart is er van 10:30 tot 13:00 uur een kennismakingsbijeenkomst in het Isala Theater. De voorstelling zelf vindt waarschijnlijk plaats in november 2023.

Iedere 60-plusser die het interessant vindt om mee te spelen, kan zich aanmelden via 06 5392 3760 (Willy) of info@theaterwerkplaatsouwerotten.nl.

Over het water

De theaterproductie ‘Over het water’ vertelt historische verhalen over de rol van water in Capelle en persoonlijke verhalen over wat water kan betekenen voor mensen. Het kan daarbij gaan om zwemmen in de zee, of een gedenkwaardige zeil- of schaatstocht. Ook andere aspecten van water komen aan bod: als dorstlesser, schoonmaker of spiegel.

Rode draad

‘Over het water’ wordt een voorstelling met verhalen, scènes en muziek over die fascinerende en mysterieuze vloeistof waar de mens niet zonder kan en die een rode draad in het bestaan vormt.

Meer informatie over de voorstelling en de theatergroep is te vinden op www.theaterwerkplaatsouwerotten.nl