Eerste B-poule-zege voor VCN-mannen

capelle • De mannen van VCN hebben zaterdag in eigen huis in vijf sets van Prima Donna Kaas weten te winnen. Het was de eerste overwinning van de Capelse eredivisionist in de B-poule. De mannen van trainer/coach Ferry van Hal verloren de eerste twee sets en leken in de derde set opnieuw op verlies af te stevenen, maar wisten de wedstrijd toch nog op het nippertje om te draaien en winnend af te sluiten: 3-2 (21-25, 18-25, 29-27, 25-14, 15-12).

CKC grijpt naast tweede periodetitel

rotterdam • CKC greep zaterdag naast de tweede periodetitel. De Kralingseveerders verloren met 2-1 van LMO en zagen Zwarte Pijl gelijkspelen tegen VVOR, waardoor de Rotterdammers er met de prijs vandoor gingen.

Problemen worden groter voor Zwervers

capelle • CVV Zwervers verloor thuis het zespuntenduel met Terneuzense Boys en zag daarmee zijn degradatiezorgen in de eerste klasse C verder toenemen. De wedstrijd begon al meteen slecht voor de Capelse voetballers, die hun opponent al na dertig seconden aan de leiding zagen komen na geschutter in de achterhoede. Zwervers kwam vervolgens terug in de wedstrijd door een goal van Chereau Chobin, maar kreeg in de slotfase alsnog het deksel op de neus: 1-2.

KCC/CK Kozijnen pakt punt tegen PKC

capelle • De korfballers van KCC/CK Kozijnen pakten zaterdag een verdienstelijk punt tegen meervoudig landskampioen PKC. Het werd 23-23 in sporthal Schenkel. Het duel was weliswaar boeiend, maar niet hoogstaand; daarvoor speelden beide teams te slordig. Het lukte KCC om met een 10-8 voorsprong de rust in te gaan. Na de pauze ontwikkelde zich een spannend gevecht om de punten, dat uiteindelijk in balans eindigde.