Sport & Fundorp in voorjaarsvakantie

capelle • Tijdens de voorjaarsvakantie (van 28 februari t/m 2 maart) organiseert Sportief Capelle activiteiten voor de jeugd bij het zogeheten Sport & Fundorp.

Er zijn springkussens, een stormbaan, een tumblingbaan, voetbalkooien en allerlei ander leuk sport- en spelmateriaal en klim- en klautermaterialen. Op dinsdag 28 februari is het Sport & Fundorp exclusief voor groepen (bso’s en buurtorganisaties). Kinderen kunnen sporten, spelen, bewegen, knutselen. De keuze bestaat uit twee tijdsblokken, de ochtend of de middag. Aanmelden is verplicht via info@sportiefcapelle.nl. Op woensdag 1 maart is het Sport & Fundorp er voor kinderen tot en met 12 jaar. Naast de genoemde activiteiten is er ook een PlayStation voor een potje FIFA. Van 10:00 tot 16:00 uur, aanmelden niet nodig. Donderdag 2 maart, tijdens Sport & Fundorp Mini, zijn kinderen tot en met 8 jaar welkom van 9:30 tot 12:30 uur (aanmelden niet nodig.

Kosten: 4,50 euro per deelnemer (alleen pin). Ouders en kinderen tot twee jaar hebben gratis toegang. Locatie: Sportcomplex Aquapelle, Alkenlaan 85 in Capelle.

Daarnaast is er op 2 maart van 13:00 tot 14:30 uur Sport & Fun Aqua, en volwassenen mogen nu ook mee het bad in. In het zwembad zijn een stormbaan, matten en ballen te vinden. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom, zwemdiploma A is verplicht. Kosten Sport & Fun Aqua: 4,80 euro per deelnemer, ongeacht leeftijd. Betalen via pin bij binnenkomst aan de kassa. Locatie: Zwembad sportcomplex Aquapelle.