Afbeelding
Foto: 123RF.com

Goud voor Oud op diverse locaties in maart

Algemeen

CAPELLE • In maart komt Goud voor Oud op diverse data op verschillende locaties in Capelle. De aanvang is steeds 14:00 uur, behalve bij De Vijverhof (14:15 uur). 

Op 9 maart is Goud voor Oud in Schinckelhove (Meidoornveld 57), op 17 maart in het Huis van de Wijk Oostgaarde (De Linie 5), op 23 maart bij De Vijverhof (Reigerlaan 251) en op 24 maart in het Huis van de Wijk Schollevaar (Stationsplein 20). Goud voor Oud in de Rozenburcht is alleen voor de bewoners. Bij Goud voor Oud ontmoeten senioren elkaar, gaan ze in gesprek, ontstaan nieuwe vriendschappen en zijn zij nooit alleen. Er is een muziekoptreden en een presentatie over een thema of een quiz ‘wat zorgt voor hersengymnastiek’, zoals een bezoekster van 90 jaar onlangs vertelde. De entree is gratis en er is gratis koffie en thee. Andere consumpties voor eigen rekening, vriendelijk geprijsd. 

Een meneer van 82 zei bij een Goud voor Oud middag dat hij het fijn vindt om met generatiegenoten samen te zijn. “Op veel plekken in Capelle loop of zit je tussen alle leeftijden. Dat is leuk, maar bij Goud voor Oud kun je je verhaal toch iets anders kwijt. Er is altijd iemand die luistert en terugpraat en het begrijpt.”