Goal Joshua Kassels bezorgt Capelle zege

capelle • In een kwalitatief matige wedstrijd tegen SC Feyenoord slaagde Capelle er zaterdag in de drie punten in eigen huis te houden. Het werd een magere 1-0 overwinning dankzij een treffer van Joshua Kassels in de 60e minuut. Daardoor werd de koppositie in de tweede periode behouden. In de algemene stand veranderde niets, omdat Kloetinge en Smitshoek ook hun wedstrijd wonnen.

CVV Zwervers pakt punt tegen SHO

capelle • CVV Zwervers slaagde er na achterstand toch nog in een punt te pakken tegen SHO. Het werd 2-2 op sportpark Couwenhoek. De gelijkmaker werd gescoord door O'Neal Maatsen, die daarmee alweer zijn twaalfde doelpunt van dit competitieseizoen aantekende. Datzelfde Zwervers maakte ook de overgang van Shay van Liempd bekend. De 20-jarige aanvaller komt over van vv Smitshoek. Van Liempd speelde in de jeugdopleiding van Alexandria’66 en FC Dordrecht, waar hij eerder samen werkte met CVV Zwervers-hoofdtrainer Rody van Hemert.

SVS nipt ten onder tegen Heinenoord

capelle • SVS liet thuis tegen Heinenoord de tiende nederlaag van het seizoen noteren. De Capellenaren verloren met 0-1 en eindigden het duel met negen man na rode kaarten voor Jeroen de Lely en Jeffrey Feijen. Het verlies was temeer spijtig omdat SVS zeker niet de mindere was van zijn opponent.

CKC schuift door naar zesde positie

kralingseveer • CKC boekte uit bij SEP een zakelijke 0-3 overwinning en deed daarmee goede zaken op de ranglijst. De ploeg van trainer Mario Meijer is doorgeschoven naar de zesde plaats. Bij rust was de stand nog 0-0. Daarna maakten Finn Zijta (2x) en Jeffrey Bourne het verschil.