Zwerfafval rapen bij Hoeken tijdens Opschoondag

capelle • Tijdens de Nationale Opschoondag op zaterdag 18 maart kunnen Capellenaren de handen uit de mouwen steken en meehelpen met het oprapen van zwerfafval. 

De actie begint bij het Cruyff Court achter de Schermerhoek, en duurt van 13:00 tot 15:30 uur. De deelnemers gaan zwerfafval opruimen rond de Purmerhoek, Beemsterhoek en Schermerhoek.

Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar 06 2693 5580.


Knutselmiddagen bij speeltuin Kralingseveer

kralingseveer • Bij Buurt- en Speeltuinvereniging (BSV) Kralingseveer zijn er in februari en maart knutselmiddagen.

De knutselmiddagen vinden eens in de twee weken op woensdag plaats: op 15 februari, 1 maart, 15 maart en 29 maart. De knutselmiddag is van 14:00 tot 16:00 uur en is voor leden gratis. Niet-leden betalen de reguliere entreeprijs.  


‘Walk of Love’ op Valentijnsdag

capelle • Sportief Capelle houdt op Valentijnsdag een ‘Walk of Love’, waarbij gezelligheid en samen zijn centraal staan. 

De dag van de liefde is niet alleen voor stelletjes, maar ook bedoeld om met elkaar en anderen samen te zijn. Daarom organiseert Sportief Capelle weer de Walk of Love. Wandelaars lopen ongeveer vijf kilometer en de wandeling is bedoeld voor alle leeftijden. Bij terugkomst wacht de deelnemers een verrassing, dus kom wandelen met of zonder Valentijn. De wandeling start om 10:30 uur bij Sportcomplex Aquapelle en eindigt ook daar, om 11:30 uur. Gratis, wel aanmelden via www.sportiefcapelle.nu.