Tekenwedstrijd voor kinderen in Kralingseveer

kralingseveer • Kinderen tot 16 jaar uit Kralingseveer kunnen tot 28 januari meedoen met een tekenwedstrijd. De kunstwerken krijgen een plaats op het voorblad van het wijkakkoord.

De kinderen worden uitgenodigd om een mooie tekening van de wijk te maken. Alle kunstwerken krijgen een plekje, maar de mooiste drie verdienen een leuke prijs. De tekening kan gaan over een favoriete (speel)plek, jouw huis, een leuke belevenis of evenement in de wijk. Het is belangrijk hiervoor een wit A4 papier te gebruiken. 

Kunstwerken kunnen uiterlijk 28 januari ingeleverd worden in bij de brievenbus van het Huis van de Wijk (Rendierstraat 3), bij een wijkraadslid of per mail naar wijkraadkralingseveer@outlook.com. Bij hun tekening doen de kinderen een briefje met hun naam, geboortedatum, telefoonnummer en adres. De wijkraad stuurt een berichtje als zij de tekening ontvangen heeft.

Tot 16 jaar

Iedereen tot 16 jaar mag mee doen, ook de allerkleinsten. Door deelname geven een ouder/voogd toestemming aan wijkraad Kralingseveer om de tekeningen voor de wedstrijd naar eigen inzicht en zonder vergoeding te gebruiken, verveelvoudigen en publiceren. Op 8 februari worden de winnaars bekendgemaakt.