Bekerkraker tegen landskampioen

capelle • De volleybalsters van VCN krijgen te maken met een toptegenstander in de achtste finales van het nationale bekertoernooi. Landskampioen Sliedrecht Sport komt op 25 januari naar sporthal Oostgaarde in Capelle om daar de degens te kruisen met het Topdivisie-team van trainer/coach Anne Meijnderts. De 'David-Goliath-streekderby' begint om 20:15 uur.


Robert de Vos komt Capelle versterken

capelle • Voormalig profvoetballer Robbert de Vos komt vv Capelle per direct versterken. De Vos trainde al aantal weken met de eerste team. Hij heeft de jeugdopleiding bij Feyenoord doorlopen om daarna via (Jong) FC Groningen bij FC Emmen in de Eredivisie zijn basisdebuut te maken tegen uitgerekend zijn oude liefde Feyenoord. Na drie jaar met FC Emmen in de Eredivisie heeft de voormalige jeugdinternational er het afgelopen seizoen bewust voor gekozen om zijn volledige focus te leggen op het ondernemerschap door een eigen drankmerk in de markt te zetten. De in Spijkenisse wonende multifunctionele middenvelder is het seizoen 2022-2023 begonnen bij vv Barendrecht. Meningsverschillen qua voetbalvisie hebben de middenvelder doen besluiten om de tweede seizoenshelft verder te gaan bij vv Capelle. 


Open bridge-event bij BV Schollevaar

capelle • Bridgeclub Schollevaar organiseert op zaterdag 4 februari het 38e Open Schollevaartoernooi in Wijkcentrum Schollevaar, Maria Danneels erf 20. Aanvang 13:30 uur, einde 17:00 uur. Gespeeld wordt 24 spellen topintegraal, er is een aparte lijn van 18 spellen voor beginners bij voldoende belangstelling (aangeven bij inschrijven en minder dan 2 jaar speelervaring). Inschrijfgeld: 25,00 euro per paar. Meesterpunten volgens de NBB-regeling. Aanmelden op 5036.bridge.nl/evenement/188510/ of mail naar hevangammeren@planet.nl).