Nieuwjaars-voorstelling

capelle • Gemeente Capelle aan den IJssel luidt woensdag 11 januari in het Isala Theater het nieuwe jaar in met een Nieuwjaarsvoorstelling voor alle inwoners. Gratis kaarten (maximaal vier per persoon) zijn verkrijgbaar via www.isalatheater.nl/agenda.

Een keur aan Capelse artiesten staat in het Isala klaar om bezoekers mee te nemen op een culturele reis door Capelle. Het Isala Theater opent om 18:30 uur de deuren, waarna de voorstelling begint om 19:15 uur en duurt tot ongeveer 20:15 uur. Vervolgens begint de Nieuwjaarsreceptie. Bezoekers zijn hier ook welkom als zij niet naar de voorstelling gaan. 

Iedereen die al een kaartje heeft maar verhinderd is, kan de kaart(en) inleveren bij de kassa van het Isala Theater, mailen naar info@isalatheater.nl of bellen naar het bespreekbureau: 010-458 6400.


Goud voor Oud

capelle • Goud voor Oud van Stichting Sonrisa Rijnmond is er ook in 2023. 

"Bij Goud voor Oud ontmoeten senioren elkaar, gaan ze in gesprek met elkaar, ontstaan er nieuwe vriendschappen en zijn ze niet alleen", meldt Rob Nieuwveld namens de organisatie. "Er is altijd een muziekoptreden en een presentatie over een thema. De bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken, inclusief gratis koffie en thee. Andere consumpties, die vriendelijk geprijsd zijn, zijn voor eigen rekening."

Bijeenkomsten
De data in Capelle zijn als volgt (aanvang steeds om 14.00 uur, behalve De Vijverhof 14.15 uur): 12 januari Schinckelhove, Meidoornveld 57; 20 januari Huis van de Wijk Oostgaarde, Linie 5; 26 januari De Vijverhof, Reigerlaan 251; 27 januari Huis van de Wijk Schollevaar, Stationsplein 20.

Goud voor Oud in de Rozenburcht is alleen voor de bewoners.