• Giovanni Caminita met zijn vrouw en dochters.
• Giovanni Caminita met zijn vrouw en dochters. Foto: aangeleverd

24Kitchen-chef in Isala Theater

capelle • Casa Caminita on tour van chefkok Giovanni Caminita uit Ouderkerk aan den IJssel, bekend van 24Kitchen, gaat maandag 16 januari in première in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Hij neemt samen met zijn vrouw en dochters én een liveband het publiek mee naar het Italiaanse eiland Sicilië. Er wordt gekookt, er worden verhalen van vroeger verteld en er wordt veel gezongen.

Giovanni gaat deze avond koken op het toneel, en hij vertelt over de allerlekkerste pastasaus en andere keukengeheimen en over zijn jeugd op het Italiaanse eiland. Ook komt zijn muzikale verleden als basgitarist van Nederlandse artiesten aan bod. 

Voor de show wordt hij bijgestaan door zijn vrouw Linda, bekend van Miss Einstein, en zijn dochters. Eén is zangeres en gooide hoge ogen bij Holland’s got talent en de ander kijkt liever de kat uit de boom.

Met z’n allen verwennen ze de bezoekers van het Isala. Er wordt gestreden om leuke goodiebags, sommigen mogen proeven van de heerlijke gerechten die live gekookt worden en iedereen krijgt het Casa Caminita-receptenboekje mee met de favoriete Italiaanse recepten van de familie. Bovendien maken kaartkopers kans om een romantisch diner voor twee te winnen, dat Giovanni bij de winnaar thuis zal koken.

Aanvang om 20.15 uur, entree is 29,50 euro.