• Ron Lagerwaard van Rion.
• Ron Lagerwaard van Rion. Foto: Annemarie van der Ploeg

Rion biedt complete woninginrichting

rotterdam • Rion Woninginrichting Rotterdam – de Woonspecialist biedt complete woninginrichting.

De zaak aan de Anthonetta Kuijlstraat 109 op het bedrijventerrein Prinsenland biedt complete woninginrichting. Van vloerbedekking zoals tapijt, laminaat en pvc vloeren tot raambekleding, waaronder zonwering zoals jaloezieën, lamellen en vouwgordijnen. Ook worden er in De Karpettenkelder veel vloerkleden verkocht die ook online en in de winkel bekeken kunnen worden. 

Ron Lagerwaard, die met Rien van Dam en hun beide partners in deze zaak werkt, legt uit wat de zaak zo speciaal maakt. “We zijn niet zo heel groot voor wat betreft het personeel. Het zijn korte lijnen. Wij komen ook zelf opmeten en plaatsen bij de mensen thuis. We doen alles zelf, dus is er persoonlijk contact. Er ontstaan geen communicatieproblemen, want de mensen weten met wie we hebben gesproken en kunnen daar op terugvallen. Wij luisteren naar de wensen van de klant en geven persoonlijke aandacht en dat wordt gewaardeerd. Als de klant zeker wil weten dat alles in één keer goed gaat, moet hij bij ons zijn. Als er eens iets fout gaat, lossen we het op.”

Door de hoge energiekosten zijn gordijnen momenteel in opmars. Voor isolatie zijn er duetten met een tussenlaag, die in de winter de kou buiten houden en in de zomer de warmte buiten houden. Dit is een erg gewild product op dit moment. Om iets minder te hoeven stoken en warme voeten te houden worden momenteel grote vloerkleden veel verkocht. 

“We zitten op het bedrijventerrein Prinsenland in een nette winkel, waar we heel veel kunnen laten zien en waar ook de parkeergelegenheid goed is. En wat zeker belangrijk is: De koffie staat niet klaar, maar wordt vers gezet. Een verse kop koffie voor al onze klanten” besluit Lagerwaard. 

Kijk voor meer informatie over de woninginrichting op www.rion.nl en voor karpetten op www.karpettenkelder.nl.