VCN verliest twee keer in één week

capelle • Heren 1 van VCN wist zaterdag in de eigen Sporthal Oostgaarde tegenstander Sliedrecht Sport geen pijn te doen. De uit-spelende ploeg had slechts drie sets nodig om er met de winst vandoor te gaan: 0-3. Na het 3-1 verlies in Barneveld van afgelopen woensdag hoopten de volleyballers uit Capelle tegen Sliedrecht Sport beter voor de dag te komen. Men beschikte echter niet over een complete bezetting, want passer/loper Koen Herrebout was niet van de partij. Sliedrecht Sport begon sterk aan de wedstrijd en VCN ontbrak het aan een adequaat antwoord. Een 16-25 verlies was het resultaat. In set twee ging het tot 12-12 gelijk op. Een fraaie serviceserie van de gasten sloeg echter alsnog een gat in het nadeel van VCN: 18-25. Een wissel op het midden bij beide ploegen leek in de derde set voor de thuisploeg goed uit te pakken. Corjan Nootenboom scoorde een aantal mooie ballen, maar het mocht uiteindelijk niet baten. Sliedrecht Sport was een maatje te groot en pakte ook de derde set (15-25).