Europese titel voor Lauren Molengraaf

namen • Lauren Molengraaf mag zich Europees Kampioen Veldrijden bij de junioren noemen. In het Belgische Namen bleef de 17-jarige Capelse de verzamelde concurrentie voor. Molengraaf kende een moeilijke start, maar werkte zich gaandeweg de wedstrijd naar voren om uiteindelijk soeverein te winnen. De Italiaanse Valentina Corvi eindigde als tweede, Xaydee van Sinaey (België) werd derde.

Capelle pakt punten na inhaalrace

capelle • vv Capelle won zaterdag met 3-2 van Zwaluwen. Een mooie opsteker voor de door zorgen gekwelde vierdedivisionist. De club nam afgelopen week afscheid van trainer Ralph Kalkman en had diens opvolger Roy Brinkman voor het eerst op de bank zitten als technisch verantwoordelijke man. De nipte overwinning kwam na een geslaagde inhaalrace tot stand. Nadat de gasten op een 0-2 voorsprong waren gekomen, vocht Capelle zich terug via doelpunten van Olaf van der Sande  en Dennis van der Heijden. In blessuretijd zorgde Wesley Pollemans voor de 3-2.

CVV Zwervers klimt naar middenmoot

rijsoord • Dankzij een 0-3 overwinning bij het moeizaam presterende Rijsoord wist CVV Zwervers zich op te werken naar de middenmoot van de eerste klasse B. O'Neal Maatsen opende de score voor rust, twee treffers van Chereau Chobin na de pauze dwongen de thuisclub definitief op de knieën.

SVS verliest nipt van koploper Sparta

capelle • Met Bert van Opstal als nieuwe hoofdtrainer op de bank verloor SVS nipt van Sparta. De koploper van de tweede klasse F had een één goal van Lucas van Oeveren genoeg om de punten mee te nemen van Sportpark Schenkel. Bij SVS speelde Joran van Opstal zijn 150e wedstrijd.