Pannekoe viert feestelijke mijlpaal

regio • Deze maand is het 12,5 jaar geleden dat de eerste Pannenkoe in Krimpen aan den IJssel werd geopend. Deze mijlpaal wordt gevierd met zowel medewerkers als gasten. 

Zo heeft Pannenkoe via social media een jaar lang gratis pannenkoeken eten weggegeven. Mede-eigenaar Ewout van Pannenkoe over de actie: “Het is onze grootste actie ooit, want ons 12,5-jarig bestaan is reden voor een groots feest. En geef je een feestje, dan moet je het gedenkwaardig maken”. 

Patrick Wensveen uit Leiderdorp werd winnaar en kan een jaar lang in alle vestigingen van Pannenkoe komen eten.

Thema koe

Het Pannenkoe-concept opende de eerste locatie in 2010 in Bleiswijk. Inmiddels telt de franchiseketen negen vestigingen waar gasten een ambachtelijke pannenkoek kunnen eten. Kenmerkend voor de formule is dat het thema koe in alles is doorgevoerd. Van de gordijnen met koeienvlekken tot de ‘Doekoes’ voor de kinderen en de ‘Koetoetjes’ op de menukaart. 

Het team van de Pannenkoe kijkt er naar uit om het jubileumfeest met elkaar en alle gasten te vieren.

Formule ontwikkelen

“We zijn trots dat we dit met onze kudde voor elkaar hebben gekregen,” zegt Ewout. Hij en zijn compagnon Joost kijken uit naar het volgende jubileum en blijven ondertussen constant zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de formule verder te ontwikkelen en hun gasten een nog betere service, beleving en de lekkerste pannenkoeken te bieden.

q www.pannenkoe.nl