Capelle met moeite langs Achilles Veen

capelle • Capelle had het zaterdag allesbehalve makkelijk tegen Achilles Veen. Desondanks kon de ploeg van trainer Ralph Kalkman een 2-1 overwinning bijschrijven dankzij de eerste competitiegoals van spits Dennis van der Heijden. De eerste treffer viel al na vier minuten, de tweede een klein kwartier na rust. Achilles Veen scoorde zijn enige doelpunt in de 19e minuut. In het tweede bedrijf leek het lot Capelle gunstig gezind nadat Achilles-speler Jeroen Sterrenburg zijn tweede gele kaart had ontvangen en de gasten met tien man verder moesten. De thuisploeg profiteerde echter niet van de numerieke meerderheid en kregen het in de slotfase nog knap moeilijk.

Zwervers met punt terug uit Terneuzen

terneuzen • CVV Zwervers hield via 2-2 een punt over aan de 135 kilometer verre trip naar Terneuzen. Invaller Kelvin Okojie scoorde beide Capelse goals. Tot kort voor tijd leek Zwervers een driepunter mee te kunnen nemen uit Zeeuws-Vlaanderen, maar een strafschop in de slotfase zorgde ervoor dat Terneuzense Boys toch nog langszij kwam.

SVS stevig onderuit tegen Nieuwerkerk

capelle • SVS leed zaterdag in eigen huis een zware nederlaag tegen streekgenoot Nieuwerkerk. De Capellenaren verloren met 1-7. SVS miste het centrale verdedigingsduo Tim de Winkel/Stefan van der Staal en kon nog geen beroep doen op de van een blessure herstellende doelman Patrick Nieuwerf. Yannick de Lely scoorde het enige doelpunt voor de thuisclub.

CKC pakt eerste zege in derde klasse

kralingse veer • CKC heeft zijn eerste overwinning in de derde klasse binnen. Thuis tegen LMO uit Rotterdam werd het dankzij treffers van Mark de Borst (twee keer) en Nick Koster 3-2.