Twee lezingen in Inloophuis

CAPELLE • De komende tijd zijn bij Inloophuis de IJssel twee lezingen, over rouw en verlies en ondersteuning bij kanker.

Op donderdag 20 oktober houdt rouwtherapeut Anne Remijn van 14:00 tot 15:30 uur een interactieve lezing over verlies van een geliefde. Anne legt uit wat rouw is, gebruikt hierbij rouwmodellen - toepasbaar bij ziekte en na overlijden van een geliefde - op een heel praktische manier. Aan de hand van deze rouwmodellen zal ze deelnemers meenemen en actief betrekken in het rouwproces. Anne leest ook gedichten voor uit eigen werk tijdens deze middag. Inloop vanaf 13.30 uur. Adres: De Linie 1E. Deelname is gratis. Aanmelden: info@inloophuisdeijssel.nl of bel 010 7370 069.
Op dinsdag 25 oktober is er bij het inloophuis van 19:00 tot 20:30 uur een interactieve lezing door Jannet den Dekker, ondersteuningsconsulent bij Patio Erasmus MC. De ondersteuningsconsulent houdt zich bezig met niet-medische zaken. Verdriet, boosheid, onmacht. Het mag er allemaal zijn en samen met de ondersteuningsconsulent wordt gekeken naar alle levensdomeinen om manieren te zoeken zodat niet het hele leven erdoor ontwricht wordt. Ook deze lezing is gratis.