Puntloze zaterdag voor mannen VCN

capelle • VCN H1 wist zaterdag geen punten te pakken in eigen huis. Draisma Dynamo H1 kwam goed uit de startblokken en wist zijn ritme goed vast te houden. Het werd 0-3 voor de Apeldoorners. In de eerste set had de Capelse volleybalbrigade van coach Van Hal geen antwoord op het hoge en snelle spel van de tegenstander: 12-25. Set 2 bood de thuisploeg meer kansen en die wist men bij vlagen te benutten. Een serviceserie van Tom van Reeuwijk bracht VCN nog kort op voorsprong, maar Dynamo trok toch aan het langste eind. 20-25. In set 3 probeerden de mannen uit Capelle de goede lijn uit de laatste set door te trekken, maar er bleef een achterstand die niet in te halen was. Nieuwkomer Denny van Berkum haalde blokkerend en aanvallend wat punten binnen op het midden, maar het bleek niet genoeg: 15-25. Komende zaterdag staat de wedstrijd tegen Reco ZVH heren 1 op het programma. De teams treffen elkaar om 19.30 uur in Dorpshuis Swanla, Zevenhuizen.