Plekken vrij bij Meidenclub No Filter

capelle • Bij Meidenclub No Filter zijn nog enkele plekken vrij. Tot 2 december kunnen Capelse meiden zich aanmelden.

In september is No Filter weer gestart. Capelse meiden van 11 tot 15 jaar kijken elke week uit naar deze meidenclub in buurtcentrum De Fluiter (Wiekslag 3). De meiden gaan samen met van alles aan de slag, bijvoorbeeld met vloggen en beauty. Ook kunnen ze aan de begeleiders vragen stellen over alles wat belangrijk voor ze is, maar ze hebben vooral lol.
Meidencoaches Zandia en Yasmina van Jongerenwerk Capelle en Welzijn Capelle begeleiden de meidengroep. Zandia: "Het is fijn om met meiden van je eigen leeftijd te kletsen over sociale media, vriendschappen en pesten. Of het nou de lastige dingen zijn, of juist iets waar je trots op bent. Het helpt om zelfverzekerder te worden en beter met bepaalde dingen om te gaan. Dus kom erbij." Yasmina en Zandia zien ‘hun' meiden veranderen. Ze durven te vertellen over hun onzekerheden, helpen elkaar en geven elkaar tips. En het mooiste: aan het eind van de vrijdagmiddag lopen ze met meer zelfvertrouwen de deur uit.

Meiden kunnen zich aanmelden bij Zandia (z.edhiehoessein@welzijncapelle.nu of 06 2509 7245) of Yasmina (y.elazzouzi@welzijncapelle.nu of 06 1037 7621). Spontaan langskomen kan ook. Meidenclub No Filter is elke vrijdag om 16.00 uur.