donderdag 20 oktober

Lunchconcert met toptalenten
12:45-13:30, Capelle aan den IJssel, Isala Theater, Stadsplein 5
De Werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering houdt op donderdag 20 oktober in het Isala Theater weer een lunchconcert met winnaars van het prestigieuze Prinses Christina Concours.

Deze keer treden Iris van Nuland (viool) en Francisca Galante (altviool) op. Beiden zijn ook succesvol bij andere concoursen, op belangrijke podia en op de radio en tv. Zij spelen werken van Mozart, Bach, Händel en Igudesman. Het concert is van 12:45 tot 13:30 uur.

Kaarten kosten 5,00 euro (inclusief drankje na afloop) en zijn verkrijgbaar bij de kassa van het theater en via www.isalatheater.nl.

vrijdag 21 oktober

Op zoek naar René van Kooten
20:15-22:15, Capelle aan den IJssel, Isala Theater, Stadsplein 5
René van Kooten is musicalartiest en rockzanger. Hij gaat in zijn show op zoek naar René. Samen met zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen, een swingende, rockende liveband én met het publiek zal René op zoek gaan naar het antwoord op de vraag wie hij nou eigenlijk is.

zaterdag 22 oktober

De situatie met Martijn Kardol
20:30-22:00, Capelle aan den IJssel, Isala Theater, Stadsplein 5
In geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en grappige situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.

Blanko en Rum for Breakfast in Capsloc
20:30, Capelle aan den IJssel, Capsloc, Pelikaanweg 3
Blanko en Rum for Breakfast staan op zaterdag 22 oktober op het podium in Capsloc.

Blanko is een artiest, songwriter, producer en multi-instrumentalist die van begin tot eind zijn eigen muziek maakt: indie of alternatieve rock met gruizige rockgitaren, dwingende beats en hypnotiserende synthlijnen in het stramien van artiesten als Jack White, The Black Keys, Jett Rebel en The Killers.‘Music by Blanko' is het langverwachte debuutalbum van Blanko, dat in februari 2022 uitkwam. Het album bevat nummers zoals ‘Ways of the world' en ‘Wake up' die je bij zenders als Kink, NPO Radio2 en Radio Veronica gehoord zou kunnen hebben. De songs op het album verklanken overwegend sterke emoties, uiteenlopend van onvoorwaardelijke liefde voor het (nacht)leven tot angst voor de verstikking van het alledaagse bestaan.

Rum for Breakfast is de verslavende mengelmoes van avontuur, vriendschap en een merkwaardig Panamees surfritueel. Een project waarmee Machiel Scholten alle kanten van zijn kleurrijke karakter laat zien. Dit jaar brengt de band de eerste singles van hun debuutalbum uit: frisse popliedjes gecombineerd met melancholische indierock. Geschikt voor liefhebbers van Tom Misch en The National. Kaarten (7,50 euro) via capsloc.nl.