• Een eerdere editie van de foodmarkt.
• Een eerdere editie van de foodmarkt. Foto: Huub Lakerveld

Multiculturele markt keert terug op 22 oktober

Algemeen

CAPELLE • Voor de vierde keer komt de multiculturele foodmarkt naar het centrum van Capelle. Zaterdag 22 oktober is het zover.

Het thema van deze editie van de multiculturele foodmarkt is ‘Dansen voor Jong en Oud’. Dat betekent dat de voetjes van de vloer kunnen onder de metrobaan naast het gemeentehuis. 

Om 12:30 uur trapt Moves Capelle af, met hiphop en afro muziek. Kinderen kunnen hierbij meedansen en prijzen winnen. Om 13:30 uur is er vervolgens Poco Poco (Linedance Capelle) en om 14:30 uur multiculturele dansen. Het dansprogramma eindigt met salsa, kizomba en bachata, verzorgd door MamboMike (start 15:00 uur). Beginner of gevorderde; iedereen is welkom om mee te dansen.

Eten 

Op de markt zijn kraampjes te vinden met gerechten uit meer dan 20 culturen. Een portie eten kost maximaal 6,00 euro en snacks 1,00 euro, om het voor iedereen betaalbaar te houden. Naast al het lekkere eten is er voor kinderen tot twaalf jaar gratis schminken, popcorn, tijdelijke tattoos, optredens van een clown, een stormbaan, springkussen en een klimtoren.

De markt duurt van 12:00 tot 17:30 uur. Bij slecht weer wordt het evenement verplaatst naar 5 november.