VCN heren 1 pakt volle winst op TTP

capelle • Heren 1 van volleybalclub VCN had zaterdag in eigen huis slechts drie sets nodig om Talent Team Papendal te verslaan. De eerste set bood de heren uit Capelle direct kansen voor een flinke voorsprong. In de eerste set kwam VCN sterk uit de startblokken, om gaandeweg de tegenstander toch dichterbij te zien komen. Uiteindelijk werd met 28-26 winst afgesloten. Ook in deel 2 begon VCN goed, om vervolgens door te drukken naar een afgetekende 25-18. Met 25-20 pakte de ploeg van trainer Ferry van Hal VCN ook de derde set en daarmee de volle winst voor eigen publiek. Komende zaterdag spelen de Capellenaren wederom thuis. Om 20.30 uur gaat men in sporthal Oostgaarde de strijd aan met meervoudig landskampioen Draisma Dynamo.

KCC buigt het hoofd tegen KZ/Thermo4U

capelle • KCC/CK Kozijnen is er niet in geslaagd de laatste veldkorfvalwedstrijd van de eerste seizoenshelft in winst om te zetten. Thuis tegen KZ/Therm4U werd het 16-18 voor de gasten uit Koog aan de Zaan. In de eerste helft vielen er maar weinig doelpunten te bejubelen. In de tweede helft lijkt de wedstrijd snel gespeeld te zijn, maar de ploeg van Wassink en Diepenhorst hield het lang vol in een vooral verdedigend duel, maar moesten een 18-16 nederlaag toelaten.

Vanaf 22 oktober 2022 start de oefencampagne voor de zaalcompetitie met oefenwedstrijden tegen KZ/Thermo4U, DOS’46, HKC (Ha) en GG/IJskoud de Beste.

Zwervers ten onder tegen koploper

capelle • CVV Zwervers boog zaterdag met 0-3 het hoofd tegen de nog ongeslagen eerste klasse B- koploper Brielle. De Capellenaren stonden bij rust met 0-1 achter en hebben nu drie punten uit drie gespeelde wedstrijden. Daarmee is de ploeg van trainer Rody van Hemert middenmoter.