Uitstapjes en activiteiten Hersenletselcentrum

capelle • Het Praatatelier van het Hersenletsel-Afasiecentrum organiseert het komende kwartaal weer enkele uitstapjes en activiteiten. In het Praatatelier kunnen mensen met beperkingen door Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten terecht voor activiteiten, cursussen en contact.   

Op het programma staan verschillende activiteiten in de Week van Afasie zoals een een workshop eenhandig werken op 6 oktober. Daarnaast biedt het centrum een cursus ‘Stilstaan bij jezelf’; een cursus van drie bijeenkomsten voor partners van mensen met hersenletsel. Er wordt stilgestaan bij de vraag: ‘Hoe ga je met de veranderde situatie om? Waar haal je kracht vandaan? Ook is er plaats voor gesprekken met lotgenoten en creatieve werkvormen.
Op 18 december volgt een bezoek aan Avifauna. Ook biedt het Praatatelier wekelijkse activiteiten op diverse locaties in Capelle, zoals een open inloop (drie keer per week op De Linie), schilderen met afasie, klaverjassen, een inloop voor jongeren (één keer per maand) en boetseren.

Voor meer informatie of aanmelden: info@praatatelier.nl of 088-206950.