Stilstaan bij Allerzielen in De Oosterkerk

capelle • Iedereen is op woensdag 2 november welkom om stil te staan bij Allerzielen in De Oosterkerk (De Vallei 2) in Capelle.

Met Allerzielen wordt overal ter wereld aan overleden dierbaren gedacht. De kerk is van 19:00 tot 20:00 uur open en er is gelegenheid om een kaarsje aan te steken, een naam op te schrijven en naar muziek te luisteren. Er is koffie en thee en voor wie er behoefte aan heeft is er een “luisterend oor”, voor hoop en troost. 

Tijdens de dienst op zondag 20 november viert de kerk zoals gebruikelijk de Laatste Zondag van het kerkelijk jaar en gedenkt zij gemeenteleden die tijdens het laatste jaar zijn overleden. Zie voor meer informatie deoosterkerk.nl.


Vol programma tijdens ‘Sportieve Herfst’

capelle • In het kader van de Sportieve Herfst heeft Sportief Capelle weer een vol programma met activiteiten voor (vooral) 60+ -ers, waaraan mensen jonger dan 60 jaar ook mogen meedoen.

Tijdens de herfstvakantie er er leuke activiteiten zoals dansen en schaken, de gladiatorgames in het zwembad, een bingo of lekker meedoen met de kleinkinderen met de (groot-)ouder en kind-activiteiten.

Tijdens de Week van de verbinding kunnen Capellenaren drie of vijf kilometer wandelen om met elkaar in contact te komen en bewegen te combineren met gezelligheid.
Daarnaast wordt er deze Sportieve Herfst ook linedance gedaan, kun liefhebbers jeu de boules leren spelen, is er een speciaal zwemmoment waarin aquasport en zwemmen gecombineerd worden en zijn er twee themawandelingen: de erwtensoepwandeling en de eindejaarswandeling.

Alle activiteiten staan op www.sportiecapelle.nl, of vraag naar de folder bij de receptie van sportcomplex Aquapelle.