Nieuwe activiteiten bij De Zellingen

capelle • Het nieuwe programma voor het vierde kwartaal van De Zellingen Ontmoeting is bekend geworden. Naast het reguliere programma zijn er weer leuke, nieuwe activiteiten. 

Zo zijn er workshops bloemschikken op 17 oktober en in de week voor Kerst, speciaal voor ouderen (bijdrage 7,50 euro), op de locaties Baronie, Beemsterhoek en Bazuin. 

Maaltijden

Op 8 november kunnen belangstellenden samen pannenkoeken eten op de locatie Bazuin (2,50 euro) en op de locatie Beemsterhoek kunnen mensen terecht voor een high tea (5,00 euro) en informatieve en gezellige mantelzorgbijeenkomsten. Voor de Kerst wordt op alle locaties een kerstmaaltijd of kerstlunch gehouden. Een volledig overzicht van de activiteiten is te vinden op www.zellingen.nl en www.watisertedoenincapelle.nl.

Reguliere activiteiten

Daarnaast is het elke dag mogelijk om aan te sluiten bij de reguliere activiteiten van de Dagactiviteiten (met indicatie) en de Ontmoeting (zonder indicatie) om elkaar te ontmoeten, samen een gezonde, verse maaltijd te eten, een spel doen, creativiteit, een kaartje maken of leggen, muziek maken, schilderen met afasie en natuurlijk bewegen (van actieve circuittraining tot stoelgym) of speciale gym voor mensen met (beginnende) Parkinson of andere aandoeningen. 

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteiten is gewenst en kan via het mailadres openinloop@zellingen.nl.