Caroline Penterman fractievoorzitter VVD

capelle • Caroline Penterman is de nieuwe fractievoorzitter van de Capelse VVD. Dit is intern besloten door de partij na het vertrek van raadslid Mels Landzaad twee weken geleden. Penterman stond als nieuwe kandidaat op nummer drie op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart dit jaar. Nummer 1 Harriët Westerdijk werd na de verkiezingen wethouder en nummer 2 Mels Landzaad schoof daardoor door als fractievoorzitter. Nu is Caroline Penterman gekozen als nieuwe fractievoorzitter. 


Kaartje sturen tijdens Week van de Verbinding

capelle • Aafje en Welzijn Capelle hebben speciaal voor de Week van de Verbinding een briefkaart ontworpen. Capellenaren kunnen het kaartje gratis meenemen om aan iemand te sturen. 

De kaarten zijn niet alleen bedoeld voor bekenden, maar voor eenieder die een hart onder de riem goed kan gebruiken. Deze ongeadresseerde kaarten worden verzameld in een van de speciale brievenbussen en afgeleverd bij Capellenaren met behoefte aan meer sociale contacten. 

Locaties

De kaarten en brievenbussen zijn te vinden bij verzorgingshuizen Aafje Roo van Capelle en Rozenburcht, De Zellingen Beemsterhoek en De Vijverhof, maar ook bij Huis van de Wijk Middelwatering en Oostgaarde en Doppio Espresso in winkelcentrum De Koperwiek.