Capelle heeft eerste overwinning binnen

rotterdam • Met een 2-3 overwinning bij SC Feyenoord boekte vv Capelle zijn eerste driepunter van het nog prille seizoen. Zeker de eerste helft was Capelle superieur mede door de vechtmentaliteit die het elftal tentoonspreidde. Trainer Ralph Kalkman had zijn ploeg in een zeer aanvallende setting het veld opgestuurd en dat leidde al in de vierde minuut tot de 0-1 van Marlon Slabbekoorn. In de 17e minuut werd het 0-2 door een rollertje van Adaïr Vega Lopes.

Na rust begon Feyenoord aanvallend en moest Capelle-doelman Marc van Splunter alles geven om een tegentreffer te voorkomen. Na een uur spelen leek Capelle op rozen te zitten na de 0-3 van Olav van der Sande. Feyenoord kwam echter nog gevaarlijk terug door goals van Fanny Waandels en Harold Vrolijk. Komende zaterdag speelt Capelle thuis tegen 's-Gravenzande. Als het met dezelfde bezieling speelt als tegen SC Feyenoord moet dat opnieuw drie punten opleveren.