Programma festival SMAACK XL bekend

capelle • Het festival SMAACK vindt zaterdag 3 september voor de vijfde keer plaats. Het theater- en foodfestival in het centrum van Capelle aan den IJssel komt dit jaar zelfs in een XL-versie; het belooft groter, langer en leuker te worden. Het programma is nu bekendgemaakt door organisator Isala Theater. Zo is Jeroen van der Boom om 22:15 uur te horen en fans van Best of Britain moeten 20:15 uur in de agenda zetten.

XL-versie

De gemeente heeft extra geld uitgetrokken voor deze XL-versie, dus tussen 12:00 en 24:00 uur is er van alles te beleven op het Amnestyplein en het naastgelegen deel van de Rivierweg. Het Isala Theater heeft samen met andere Capelse culturele organisaties een mooi en divers programma neergezet.

De hele dag kan er gesmuld worden bij de vele foodtrucks. Wie met kinderen komt, kan het beste vóór 16:00 uur het gezellige festivalterrein betreden. Dan is er bijvoorbeeld een hoelahoepshow (en mag iedereen ook zelf een poging wagen), een show met een zwevend meisje, een enorme knikkerbaan en een knutseltent waar ook een verhalenverteller aanwezig is.

Muziek

Vanaf 14:30 uur barst de muziek los op twee podia. De aftrap is voor het popduo Remedy. De Capelse acts zijn tributeband The Policed en de Marvin Dee Band. In de avond komen bekende namen langs als Jamai, ABBA-tributeband A-fever en Best of Britain. De afsluitende acts zijn Jeroen van der Boom en de dj’s Wipneus en Pim.

Het complete programma met tijdschema is te vinden op www.isalatheater.nl.