Wijkwinkel zoekt leden

capelle • De wijkwinkels en admicafés zijn dringend op zoek naar nieuwe teamleden, het liefst met een achtergrond in financiën of financiële hulpverlening. Roelof van het wijkwinkelteam: "Mensen die goed zijn in administratie en brieven schrijven en het leuk vinden om anderen te helpen zijn welkom. Zeker mensen die zelf weten hoe het is om van weinig rond te komen kunnen hun ervaringen gebruiken om anderen te helpen.”

De medewerkers van de wijkwinkel bieden hulp bij vragen over toeslagen en administratie. Het admicafé kan helpen als iemand zijn administratie (tijdelijk) niet meer kan overzien of een dossier nodig heeft voor een traject bij schuldhulpverlening. 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met coördinator Irma Barendrecht: i.barendrecht@welzijncapelle.nu of 06 8206 9098.
Een afspraak maken bij de wijkwinkels hoeft niet; voor het admicafé is een afspraak maken wel nodig. Afspraken maken kan via het aanmeldbureau van Welzijn Capelle (010 707 49 00) of loop langs bij een wijkwinkel in de buurt. Voor adressen en openingstijden, zie www.welzijncapelle.nu/wijkwinkels