• De balie van Lase met enkele medewerkers.
• De balie van Lase met enkele medewerkers. Foto: Priscilla Marchena

Grootste aanbieder behandelingen in regio

rotterdam • Vier weken na het overhandigen van de sleutel van het pand, vond 18 augustus de feestelijke officiële opening plaats van LASE. Laser&Beauty aan de Gooilandsingel 109-113 in Rotterdam-Zuid. 

“Mijn vader, Wim den Ouden, heeft jarenlange ervaring opgedaan in een andere zaak (Mariska O Beauty World in Capelle aan den IJssel, red.), vertelt eigenaar Maurice den Ouden. "Wij zijn in de regio de grootste met het grootste aanbod aan verschillende behandelingen onder één dak. Hier werkt nu een team van acht meiden, maar dat willen we zeker verdubbelen. We hebben al een hoop bestaande klanten omdat het bedrijf dat hiervoor in dit pand zat, failliet is gegaan. Wij kregen elders deze klanten aan de deur omdat ze hier niet meer terecht konden. Toen hebben wij van de curator de activa en de goodwill van deze zaak overgenomen.”

Mooie locatie

De zaak ligt op een prachtige locatie. Den Ouden: “We zitten in het hart van Rotterdam Zuid. Ze zijn bezig om hier iets heel moois van te maken. Hier zijn onder meer ook het nieuwe zwembad en Theater Zuidplein gevestigd. Het ziet er allemaal prachtig uit.
Momenteel ligt de straat nog open, maar in de planning staat dat het eind oktober klaar is. Dan komt hier een grote loopboulevard helemaal naar Ahoy zonder dat je moet oversteken. Het metrostation en busstation liggen voor de deur. Dit is een heel mooi en goed bereikbaar gebied, wat ook je doelgroep gaat bepalen. Er zullen ook veel mensen met hogere inkomens naartoe komen. Dat is voor ons natuurlijk alleen maar goed.”

Meer informatie is te vinden op www.lasebeauty.nl , op Instagram @lasebeauty.nl en op Facebook LASE. Laser&Beauty

Tot en met 30 september 2022 heeft de zaak een openingsaanbieding: een behandeling definitief ontharen full body t.w.v. 189 euro nu voor 89,00 euro.

Annemarie van der Ploeg