Nieuwe eigenaar Eurotaal.com

capelle/krimpen a/d ijssel • Nadat de vorige eigenaar met pensioen is gegaan, is Eurotaal.com per 1 mei overgenomen door Christa Lugtigheid, zelf een ervaren docente Engels. 

Eurotaal.com is nog steeds het adres voor lessen Spaans, Engels en Italiaans, maar het aanbod is daarnaast uitgebreid met groeps- en privélessen Frans, Duits, (zakelijk) Nederlands en diverse andere talen.
Christa Lugtigheid: “Ook kan men nu bij Eurotaal.com terecht voor de voorbereiding op de examens voor de internationaal erkende IELTS- en Cambridge English-certificaten of Spaanse DELE-diploma’s. In de toekomst zal het aanbod nog verder worden uitgebreid.”

Vervolgens: “Eurotaal.com maakt nog steeds privé- en bedrijfscursussen op maat. Deelnemers bepalen zelf in overleg het tempo en het einddoel. Ook de inhoud kan worden aangepast aan specifieke wensen: algemene taalvaardigheid, zakelijk taalgebruik of toegespitst op een bepaalde vaardigheid. Wij helpen mensen ook bij spreekangst en geven accent reductie-trainingen.”

Voor de groepslessen van Eurotaal.com is op beginnersniveau geen vooropleiding nodig. Ook leeftijd of aanleg spelen geen rol. “De ervaren docenten van eurotaal.com zullen de taal op speelse wijze aanleren. We werken aan alle vaardigheden, maar in onze lessen ligt de nadruk op het spreken. Zo leren de deelnemers vlot te communiceren in de taal naar keuze”, besluit Christa Lugtigheid.

q www.eurotaal.com