Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest


capelle • Na twee jaar van afwezigheid keert de Schenkel Jaarmarkt terug naar de Bermweg. De markt vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus.

Een gedeelte van de markt bestaat uit een braderie met onder meer etenswaren en kleding, en een vlooienmarkt. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Op vrijdag duurt de jaarmarkt van 10:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Kraam huren

Capellenaren hebben ook de mogelijkheid zelf een kraam te huren op de Schenkel Jaarmarkt. Voor meer informatie over de kosten en reserveren, zie www.roodbolevenementen.nl.


Wandeling met lunch in Oostgaarde

capelle • De Dagactiviteiten en Ontmoeting van De Zellingen organiseert op dinsdag 6 september een wandeling met lunch door de wijk Oostgaarde, speciaal voor ouderen en mensen met een rollator of rolstoel. De start is om 10:30 uur met een kopje koffie bij de locatie Beemsterhoek 338, gevolgd door een wandeling van ongeveer drie kilometer. Ter afsluiting volgt een lunch op de locatie. De bijdrage is 4,50 euro per persoon. Aanmelden kan via 06 - 820 646 44 of openinloop@zellingen.nl. In de Beemsterhoek kunnen Capellenaren ook terecht voor een inloopmiddag met spel, een praatje, een verse maaltijd, creatief, bewegen of informatieve en gezellige mantelzorgbijeenkomsten.


Klaverjasvereniging Schollevaar zoekt nieuwe leden

capelle • Klaverjasvereniging Schollevaar is voor het nieuwe seizoen op zoek naar leden. De vereniging speelt iedere dinsdagavond in het wijkcentrum aan het Maria Danneels Erf 20 in Capelle aan den IJssel. Voor informatie, bel naar 06 5164 4241 of 06 5147 9582. Op 6 september start de nieuwe competitie.