Zomerspeelfeest bij Rollebollebos

capelle • Bij de speeltuin Rollebollebos in Schollevaar is op zondag 21 augustus een zomerspeelfeest. Het feest is vooral bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar.

Attracties 

Van 12:00 tot 16:00 uur staan diverse attracties in de speeltuin, zoals een rodeostier, springkussens en een zweefmolen. Ook is er voldoende te eten en te drinken. Met een spelletjeskaart (3,50 euro) kunnen kinderen in de verschillende attracties.


HC Capelle op zoek naar nieuwe trainers

capelle • Hockey Club Capelle zoekt trainers voor een drietal trainingen van jeugdteams.

Teams MB2 en MC1

“Voor een drietal trainingen is de HTC op zoek naar een trainer/-ster om onze enthousiaste jeugdleden te begeleiden”, aldus de club. “De vraag staat al uit bij de seniorenteams, maar we roepen iedereen om op mee te denken en helpen vinden van geschikte trainers.”

Het gaat om trainingen op dinsdag (18:00 tot 19:30 uur, team MB2), donderdag (18:00 tot 19:30 uur, team MC1) en donderdag 18:00 tot 19:30 uur, team MB2).

Vergoeding

Voor het geven van trainingen geld een vrijwilligersvergoeding. Daarnaast wil de club in trainers investeren door het aanbieden van workshops of cursussen, zoals de basisopleiding training geven en coachen.
Bij interesse, mail naar htc@hccapelle.nl.