Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde

capelle • In het Huis van de Wijk Oostgaarde is iedere woensdagmiddag de mogelijkheid om met een maatschappelijk werker te spreken. Iedereen met vragen over gezondheid, geldzorgen, de relatie met ouders of kind, of andere levensvragen kan dit voortaan bespreken met de maatschappelijk werker. Iedere woensdag van 12:00 tot 14:00 uur in het Huis van de Wijk Oostgaarde, Linie 5.


Aquabubbel tijdens recreatief zwemmen

capelle • In zwembad Aquapelle kunnen kinderen van 15 tot en met 19 augustus op het water lopen met een aquabubbel. De aquabubbel is een grote plastic bal die op het water blijft drijven. Kinderen kunnen hier tijdens het recreatief zwemmen gebruik van maken. De kosten hiervoor zijn 6,50 euro. In totaal zitten deelnemers zo’n vier tot vijf minuten in de bal. Aanmelden via: www.sportcomplexaquapelle.nl.


Tekensessie bij KinderLab Schenkel

capelle • Bij KinderLab Schenkel (Bongerd 8) kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar aan de slag met tekenen bij Be Your Star. Be YourStar staat symbolisch voor ieder kind dat zichzelf mag en durft te zijn; iedereen mag uitblinken. Iedereen die goed is in tekenen of dit graag wil leren, kan zich opgeven voor deze les. Deelname is gratis, opgeven via welzijncapelle-kinderlabs.op-shop.nl.


Yoga in de Roo

capelle • In de Roo van Capelle worden vanaf vrijdag 2 september wekelijks yogasessies gegeven.

Gediplomeerd yogadocente Esmat Ghassimi geeft yogalessen volgens de Hatha methode. Hatha Yoga is de klassieke yogaleer die leidt naar universele eenheid, te bereiken door de beoefening van asana’s (yogahouding), adembeheersing en het uitvoeren van reinigingsprocessen. De les duurt van 11:00 uur tot 12:00 uur. Deelname per les is 5,00 euro. Er zijn yogamatten aanwezig voor als deelnemers die zelf niet hebben. Gelieve wel een eigen badlaken mee te nemen.
Vooraf aanmelden bij Esmat Ghassimi: eghassimi@aafje.nl.


Beginnerscursus bridge start in september

capelle • Iedereen die wil leren bridgen, kan zich aansluiten bij de beginnerscursus die in september start. De beginnerscursus bridge start op woensdagavond 7 september van 19:30 tot 22:00 uur of donderdagmiddag 8 september van 13:30 tot 16:00 uur. Op de woensdagavond is het bridgen in dorpshuis Swanla in Zevenhuizen, op de dondermiddag in Wijkcentrum Schollevaar in Capelle. Geïnteresseerden kunnen de eerste drie lessen vrijblijvend proberen. Aanmelden en informatie bij Gonnie Sterk via 06 5427 7227 of gonnie.sterk@ziggo.nl