Keepersclinic voor jeugd bij vv Capelle

capelle • Keeperschool Van der Kaay organiseert op 24 augustus in samenwerking met vv Capelle een keepersclinic op Sportpark ’t Slot. Er wordt gewerkt met twee groepen van 17:00 uur tot 18:30 uur en van 19:00 uur tot 20:30 uur. De kosten voor de clinic bedragen 20 euro. Voor leden van vv Capelle wordt de helft hiervan door de vereniging betaald. Hiervoor krijgen de deelnemers 1 uur en 30 minuten training én een certificaat van deelname. Inschrijven kan op www.keeperschoolvanderkaay.nl. Ook niet-leden zijn welkom.

Streekonderonsje: strijd om IJsselcup

capelle • SVS, CVV Zwervers, DCV en vv Spirit spelen op 23, 24 en 27 augustus voor de vierde keer om de Hollandsche IJsselcup. De eerste en tweede seniorenteams, alsmede de hoogste JO19, JO17 en JO15 teams komen tegen elkaar uit en strijden om de penaltybokaal. In dat kader worden na elke wedstrijd worden door elk team vijf strafschoppen genomen. Dit jaar wordt de finaleronde gespeeld bij SVS. De clubs hebben een commitment afgegeven voor 4 jaar, waardoor de finaleronde steeds roulerend plaats zal vinden.

Het eerste jaar (2018) was de finaleronde bij CVV Zwervers, het tweede jaar bij DCV, en het derde jaar bij vv Spirit. Op dinsdag 23 augustus komen de eerste elftallen teams in actie, een dag later (woensdag 24 augustus) gevolgd door de teams JO17-1 en JO15-1. Omdat DCV geen JO19-1 heeft, spelen de drie andere JO19 teams een onderling toernooi met wedstrijden van 45 minuten op de finaledag.

CKC op zoek naar meer vrijwilligers

kralingse veer • Voetbalvereniging CKC wil haar vrijwilligersbestand uitbreiden. Gezocht wordt naar mensen die een wedstrijdje willen fluiten, trainers en leiders voor de jeugdteams, een wedstrijdcoördinator en barpersoneel. Voor info: bestuur@vvckc.nl.