Kunstexposities in Krimpen a/d IJssel

krimpen a/d ijssel • Tijdens en na de zomervakantie zijn diverse exposities te zien in Krimpen aan den IJssel. Zo zijn er kunstvoorstellingen in winkelcentrum Crimpenhof en Ontmoetingscentrum De Tuyter.

In het pand schuin tegenover de Hema in winkelcentrum Crimpenhof exposeren van 10 augustus tot 21 september Freek Higler en Suus van de Water, beiden lid van de Vereniging Krimpener Kunstwaard. Freek Higler legt zich toe op het maken van houten objecten. Ondanks dat zijn beelden abstract zijn schuilt er vaak een diepergaande gedachte of een verhaal achter. Suus van de Water exposeert realistische olieverfschilderijen. Wat zij het liefste doet is een compositie bepalen van het stilleven om het daarna op doek te schilderen. Naast stillevens, schildert zij ook dieren en maakt ze werken in opdracht.

The Dream Room

Onder de titel 'The Dream Room' exposeert Samantha van der Wouden van 9 augustus tot 3 oktober met haar schilderijen en beelden in ontmoetingscentrum De Tuyter in Krimpen aan den IJssel, Nachtegaalstraat 8. 

Opening

Tijdens de opening van de expositie op zondag 14 augustus van 15.00 tot 17.30 uur speelt pianist Eveline de Ronde drie stukken. De expositie is te bezichtigen gedurende de openingstijden van De Tuyter.

Voor het overige programma in De Tuyter, zie de website tuyter.nl.